Vizier op volleybal

 

Het TOVERPOT toernooi in Utrecht

De naam toverpot moet je eigenlijk de hoofdletters V, O en T schrijven, die letters staan namelijk voor Volleybal Openings Toernooi. Het toernooi is bedoeld om de competitie – spelende teams voor te bereiden op het nieuwe seizoen en wordt sinds 2008 georganiseerd door Stichting Volleybal Utrecht, welke in het leven is geroepen door alle 11 Utrechtse volleybalverenigingen samen met Vereniging Sport Utrecht. Sinds 2010 is er in hetzelfde weekend eveneens een jeugdtoernooi, dat dit jaar op zondag 15 september in de Galgenwaard op acht velden wordt gespeeld.

In het weekend voorafgaand aan het competitiebegin op zaterdag 14 september 2013 krijg je in Sportcentrum Galgenwaard ook weer de mogelijkheid om je voor te bereiden op het seizoen 2013 – 2014. Dan zetten de Utrechtse volleybalclubs tijdens het TOVERPOT toernooi de laatste puntjes op de i met betrekking tot de voorbereiding op de nieuwe seizoen. Elk jaar doen meer dan 50 teams en 500 spelers /speelsters mee.

Inschrijven is mogelijk voor dames- en herenteams van de 3e divisie tot en met de vierde klasse. De inschrijfkosten bedragen  € 62,50. Inschrijven kan tot 8 september 2013. De inschrijving is nu open voor alle verenigingen, dus wacht niet te lang met aanmelden, want VOL is echt VOL. Speelt jouw team hoger dan de 3de divisie, maar wil je wel meedoen met het toernooi, neem dan contact op met de organisatie. Ze zullen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zo snel de poule indeling en het wedstrijdschema beschikbaar zijn, krijgen de contact personen  bericht. Vanaf dat moment zijn ze dan te downloaden van de website.  Check regelmatig www.toverpot.nl  voor meer informatie.

gh @ Vizier op Volleybal.