Vizier op volleybal

 

Afscheidreünie Hermine Kuipers, Set-Up ‘65

Na een loopbaan van 25 jaar als jeugdtrainster bij de Ootmarsumse volleybalvereniging Set-Up ’65 heeft Hermine Kuipers de club laten weten dat ze wil gaan stoppen met trainen en coachen, hetgeen door iedereen als een groot verlies voor de jeugdopleiding van die club word beschouwd. Het idee is ontstaan om haar, vanwege haar vele verdiensten voor de vereniging,  een mooi en welverdiend afscheidfeest te geven.

Dit zal gebeuren op vrijdag 13 september in sporthal de Schalm. Door de organisatie worden alle oud C1 speelsters, die in de lange periode dat Hermine van dat team jeugdtrainster was en er heel veel kampioenschappen mee behaalde, uitgenodigd om dan om 18:00 uur in sportoutfit in de Schalm te komen. Allen tezamen moeten zij er een onvergetelijke dag / avond voor Hermine van maken.

Verder worden natuurlijk ook de andere leden van Set – Up ’65 en overige belangstellenden uitgenodigd om bij dit reüniefeest aanwezig te zijn. Vanaf 20:30 uur wordt het informele karakter even een officieel tintje gegeven.