Vizier op volleybal

 

Strijden voor een podiumplek in 1A (v)

2-SetUp-'65-D2-1-2-3-MachinHet programma van aanstaande zaterdag in de eerste divisie A bij de dames telt slechts vier ontmoetingen. En als het voor Set-Up II en SVS gelukt is om het eens te worden over een hen beiden passende vervangende datum voor hun duel slechts drie. Dit omdat vier speelster van Set-Up ’65 II op dit moment in Marokko op trainingsstage zijn met de eerste selectie. 

Of de wedstrijd uitgesteld is kunnen we u nog niet zeggen, hij staat nog wel genoemd in het programma van de Nevobo voor aanstaande zaterdag. Als die doorgaat is het wel meteen een superbelangrijk duel voor de plek om de p/d plaats. Immers SVS staat voorlaatste met 11 punten achter op Set-Up, dat derde van onderen staat. Met nog zes wedstrijden te gaan, een strohalm die niet gemist mag worden.

Rivo en Tornado spelen in Rijssen tegen elkaar. Altijd een wedstrijd met een mooi affiche, of en nu in Rijssen of Geesteren gespeeld wordt. En tevens een wedstrijd waar er voor de bezoekers wat op het spel staat, te weten hun huidige bronzen podium plek. Want ook Veracles, dat met twee punten minder vierde staat, speelt zaterdag. De Groningers gaan naar Kangeroe Hardenberg en lijken een wat makkelijker opgave te hebben dan Tornado. Al weet je het maar nooit, met Kangeroe. De ene week maken ze het de koploper lastig en daarna winnen ze gewoon met 0-4 bij SVS.  

Als laatste duel speelt Reflex Kampen tegen Vovem. Daar zal wel geen stunt te verwachten zijn gezien het onderlinge verschil in de stand. Vovem is laatste met 9 punten en Reflex staat zesde met 44 punten.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Rudy van ’t Rood. Set-Up ’65 II