Vizier op volleybal

 

De strijd Set-Up II vs SVS is al begonnen

Opdetenen_setup2Voor Set-Up ’65 II (16-26), derde van onderen, dat zaterdag tegen SVS Schalkhaar (16-15), voorlaatste, speelt, lijkt het of de wedstrijd van aanstaande zaterdag al is begonnen. De ploeg uit Ootmarsum mist 4 jeugdspeelsters, die met de dames 1 selectie op trainingsstage in Marokko zijn. Zij zijn pas zondagavond terug en daarom niet inzetbaar.

Voor deze meiden is dit natuurlijk een fantastische ervaring, waarmee ze een stuk ‘rijker’ in Ootmarsum terug zullen keren. Maar voor hun team en de staf was het wel even slikken dat er geen oplossing kon worden gevonden voor de zaterdag tegen SVS te spelen wedstrijd. Bij SVS zitten ze blijkbaar met een tot barsten volle agenda’s en kan of wil men niet meewerken aan het verplaatsen van de wedstrijd

“Daar ben ik op zijn zachtst gezegd toch wel teleurgesteld over. In eerste instantie hadden we een aantal data doorgegeven op de zondag en de vrijdagavond. SVS meldde toen dat ze op de aangegeven data niet konden.  Toen hebben we gevraagd of zij dan een aantal data wilden aangeven, waarop ze wel konden. Ook daarop kregen we als antwoord dat ze door de week en op een zondag niet konden. Toen is er nog telefonisch contact geweest met het wedstrijdsecretariaat en die heeft trainer en speelsters nog een keer gevraagd maar ook daarop kregen we een negatief antwoord.”   Zegt trainer coach Johan Booyink van Set – Up II over perikelen en schermutselingen in de aanloop naar de wedstrijd toe.

“Met de blessures,  die we het hele seizoen al hebben betekent dit dat we aanstaande  zaterdag de beschikking over vijf fitte speelsters, inclusief de libero, hebben. Dat zal dus improviseren worden. We erkennen het belang van de wedstrijd en het gegeven dat SVS hoopt te profiteren van ons niet compleet zijn,  iets anders kan ik me namelijk na afgelopen week niet voorstellen. Dat maakt ons volgens mij alleen maar sterker. We zullen onze huid zo duur mogelijk verkopen en zijn tot op het bot gemotiveerd om SVS te verslaan. Kortom de messen zijn vooraf al geslepen en of dit tot de nodige punten leidt, zal later die zaterdagmiddag wel blijken.”

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Rudy van ’t Rood. Set – Up II op de tenen