Vizier op volleybal

 

Tornado verwacht warm onthaal in Rijssen

Tornado D1 - Rivo D1, 9-11-2013 118 [1600x1200]“Rivo uit is altijd lastig! Dat is een slogan die wat mij betreft klopt als een bus” zegt Tornado trainer coach Gerjan Heerkes over de wedstrijd van zijn ploeg van aanstaande zaterdag.  “ en met de wedstrijd in de Ransuil nog redelijk vers in het geheugen gaan we er van uit dat Rivo ons warm zal onthalen en heel wat van plan zal zijn.”  Waarbij  hij ongetwijfeld doelt op de 4-0 zege die Tornado liet bijschrijven in de eerste helft van het seizoen. “Spelen in Rijssen is altijd leuk, mooie ambiance en een publiek dat mooi meeleeft, maar ook met respect voor de prestatie van de tegenstander. Zo ken ik de sfeer in Rijssen tenminste “.

“We hebben zaterdag weer een vol wedstrijdformulier, alle plekken gaan we weer invullen en met een voltallig team reizen we af. De tactiek zal niet veel anders zijn dan de thuiswedstrijd het zal alleen de vraag zijn of de tactiek hetzelfde effect heeft als destijds in de Ransuil. Daarbij moet wel aangetekend worden dat twee sets met het kleinst mogelijke verschil werden beslist.

Tot op vandaag denk ik nog steeds dat de ranglijst een vertekend beeld geeft, waarbij ik maar aan wil geven dat Rivo volgens mij hoger hoort te staan, dan waar ze nu staan. Ik verwacht dan ook gewoon weer een wedstrijd van twee teams met een even hoog niveau en zeker niet dezelfde uitslag als de vorige ontmoeting. Uiteraard mag dat zeker zo zijn, maar dat gaan we zaterdag zien!”  aldus sluit Gerjan af.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort