Vizier op volleybal

 

Twente ’05 heeft keuzes gemaakt

Rivo_twente3Twente ’05 speelt aanstaande zaterdag uit tegen VoCASA in Nijmegen. Trainer coach Henk Goor voorzag de tweede selectie van die club een aantal jaren geleden van oefenstof. De ploeg uit Enschede staat met 7 punten uit 16 wedstrijden stijf onderaan. De afstand naar een veilige tiende plek bedraagt al 10 punten, en dat lijkt met nog 6 wedstrijden te gaan een schier onoverbrugbaar verschil. Wellicht de reden dat de doelen voor de nog resterende wedstrijden opnieuw werden bepaald.

Henk Goor: “Zoals eerder ook al aangegeven richten we ons de resterende periode op het ontwikkelen en sterker maken van onze jeugdige spelers. Voor komend weekend betekent dit dat  jongens als Youri Nijland en Robin van der Meulen een grote kans maken om in de basis te starten. Helaas zijn Lee Horsey en Lex Slaghekke niet aanwezig vanwege werkzaamheden in de Alpenlanden.

We gaan uit van onze eigen kracht, waarbij de nadruk licht op het benutten van de eigen kansen. Dat betekent dat als onze spelverdeler Bas Oude Alink iemand de kans geeft in een één tegen één situatie, we verwachten dat de aanval afgemaakt wordt. Doordat we vrij kunnen spelen, is het ook gemakkelijker. De wil om beter te worden is aanwezig. We willen het maximale halen uit de mogelijkheden die we hebben. Het is voor mij in Nijmegen in ieder geval een weerzien met oude bekenden.”

Foto Jan van den Noort, Lee Horsey