Vizier op volleybal

 

Niets te verliezen voor Dynamo Tubbergen

Selectie en staf DynamoDynamo Tubbergen is zaterdag ook present in Zwolle. Zij spelen ook in het Landstede Sportcentrum. Net als die acht Eredivisieteams, die er aanwezig zullen zijn. Alleen speelt Dynamo tegen CSE / VC Zwolle, zo’n beetje tegelijk met al het volleybalgeweld van de Final Four wedstrijd tussen Landstede en Orion. Voor Dynamo gaat het niet om een beker maar om handhaving, want de ploeg van Raymond Keemers en Rob Luyrink bezet momenteel de voorlaatste plaatst in de Topdivisie. En de tegenstander die middag is koploper.      

Raymond Keemers: “In Zwolle komt er een vervolg op onze zware reeks tegenstanders waarbij dit keer koploper CSE VC Zwolle op het programma staat. Het had niet veel gescheeld of Zwolle had, evenals Flamingo’s onze vorige tegenstander, in deze Final Four gestaan. Nu staan we tegenover elkaar in een andere hal binnen dit mooie sportcomplex.

Destijds in Tubbergen hebben de Zwolse dames een makkelijk middagje gehad. We stonden toen veel te passief en met veel te weinig lef in het veld. Zaterdag zal dit zeker anders moeten. Het scenario van vorige week is dan ook nog niet de kast ingegaan. We zullen tegen Zwolle met dezelfde instelling het veld in moeten gaan als vorige week tegen VCN King Software.

Ook nu hebben we niets te verliezen en alleen maar wat te winnen. Het belangrijkst is dat we eens meerdere wedstrijden op rij een goed niveau neer willen zetten. Voordat we het carnavalsgeweld in donderen zullen we, met een fitte selectie, alles uit de kast halen om er een mooie pot van te maken.” aldus Raymond.

gh @ Vizier op Volleybal.