Vizier op volleybal

 

Taurus met goed gevoel naar Sliedrecht

Selectie en staf OskamTaurusVoor Oskam Taurus staat zaterdag de uitwedstrijd tegen Sliedrecht Sport2 op het programma. Bij Sliedrecht zit vanaf december vorig jaar eigenlijk een beetje de klad in de positieve resultaten. In december werden de twee wedstrijden verloren en in het nieuwe jaar ging het niet veel beter. Van de vijf duels tot nu werden er vier met 3-0 verloren, alleen tegen Dynamo Tubbergen werd er met 3-1 in Stoep gewonnen. Sliedrecht is naar een 8ste plaats gezakt en heeft 19 punten uit 16 wedstrijden.

Taurus had het na de winterstop ook even moeilijk. Er werd van Apollo 8 en Dynamo Tubbergen verloren, mede omdat het team geconfronteerd werd met de nodige blessures. De laatste drie wedstrijden werden weer gewonnen. Taurus staat derde en heeft 33 punten uit 16 wedstrijden.

Trainer coach Jeroen Monshouwer van Taurus: “Sliedrecht is wat weggezakt op de ranglijst, maar heeft zeker in het begin van het seizoen laten zien mee te kunnen met de topploegen in de competitie. En in “de Stoep” is het sowieso nooit gemakkelijk om een overwinning weg te slepen en dus zullen wij zelf ons eigen niveau op orde moeten hebben.  De afgelopen week hebben we hard en goed getraind en dus is het gevoel richting zaterdag goed.

De thuiswedstrijd tegen Sliedrecht werd door een off-day van de gasten gemakkelijk door ons gewonnen, maar de verwachtingen zijn dat het zaterdag wel lastiger gaat worden.”  Aldus Jeroen.

gh @ Vizier op Volleybal.