Vizier op volleybal

 

Weer vier punten voor Orion dames2

AlgemeenBalRSZ“Orion dames2 speelde afgelopen zaterdag de uitwedstrijd bij Heyendaal dames 1 en begon de eerste set weer twijfelend, we hadden geen service druk, daardoor kon Heyendaal hun spelletje spelen. Wat ons ook erg in de weg zat, was het niet afmaken van de aanvallen, dit terwijl de pass best goed liep. Doordat dit alles niet lukte verloren we dan helaas ook de eerst set met 25-19.

In de tweede set liep alles wat makkelijker, en zonder heel bijzonder goed te spelen, sloegen we toch een gaatje, dit doordat we minder fouten maakte en we ook wat meer service druk hadden. Zo wisten we Heyendaal wat meer onder druk te zetten en wonnen we dan wel de tweede set met 13-25.

De derde set gingen we verder waar we tweede set geëindigd waren, alleen naar mate deze set vorderde slopen er weer kleine foutjes in en kwam Heyendaal toch nog wel weer wat dichterbij, maar we wisten op dat moment toch wel weer de beslissende punten te scoren, zo wonnen we ook de derde set met de setstand van 20-25.

In de vierde en laatste set, speelden we weer ons eigen spel. Het blijkt maar weer hoe belangrijk dat is, want ons eigen spel is aanvallend en dus ook zeer gevaarlijk. We wisten in deze set goed te spelen alles liep zoals het moest.  En gelukkig was deze set met 15-25 voor ons.

(Wedstrijdverslag van Eline van de Maas, Langhenkel Orion dames2. Foto Jan van den Noort)