Vizier op volleybal

 

Carnavalsvuurwerk in Sneek?

Devoko D1 - Rivo D1, 5-10-2013 003 [1600x1200]“In de tijd van carnaval en wintersport is de opkomst op de training in Denekamp, net als elders waarschijnlijk, altijd wat minder. We hebben dan ook een paar keer geprobeerd om de wedstrijd in en tegen Sneek,  i.v.m. carnaval, te verzetten, helaas zonder resultaat.

In Sneek kennen ze helaas geen carnaval, alleen de Sneekweek, maar dat is ook gezellig! Er zit dus niets anders op, de knop is om, we slaan de ‘Köttelpeern carnavalsoptocht” over en waren er, zonder blessures, op tijd weer van wintersport, iedereen is dus aanwezig!” zegt Marcel Veneklaas van DeVoKo tegen Vizier op Volleybal.

“Thuis tegen Sneek 2 lieten we ons de derde set met 23-25 afsnoepen, terwijl we in de andere drie ruim ( 16, 20, 17) aan de goede kant van de score bleven. In die derde set werden aan beide kanten relatief veel servefouten gemaakt. Sneek was op mid sterk en tot 17-17 ging het gelijk op, zonder dat een van de teams bepalend kon worden. Sneek wist daarna door te drukken.

Als we het er met zijn allen zaterdag voor over hebben om te spelen en dan toch in Sneek zijn moeten we ook maar gigantische gaan knallen aldaar. Een mooie bijkomstigheid is dat Sudosa – Desto, de nummer twee op de ranglijst, voor ons tegen Sneek3 speelt. Dus heeft dit bezoek aan Friesland voor ons niet alleen ten doel om te knallen maar ook om te kijken en een beetje te spioneren voor de wedstrijd van 15 maart tegen Sudosa” Sluit Marcel zijn voorbeschouwing af. “Oh ja, we zijn allemaal fit.”

gh @ Vizier op Volleybal.