Vizier op volleybal

 

Apollo 8 in optocht naar Haaglanden

Teamfoto1314

Ecare Apollo 8 moet de carnavalsactiviteiten voor aanstaande zaterdag maar in de koelkast parkeren, want voor hen staat er een uitwedstrijd naar Voorburg op het programma.  Om 17:00 uur wordt er aangefloten, zodat al vroeg in de middag vanuit Borne zal worden vertrokken en ze laat in de avond pas terugzijn. Maar dan is er altijd nog tijd om één, twee of drie keer te toosten op het succes of om de teleurstelling weg te spoelen.

De eerdere ontmoetingen tussen beide teams (competitie en beker) eindigden in een vijfsetter, wellicht is dat de reden dat de Nevobo nu dit duel ook in 3-2 voor Haaglanden laat eindigen. Op de ranglijst is er weinig verschil. Haaglanden heeft één puntje meer, de teams staan respectievelijk achtste en negende in de Topdivisie  

Frank Manenschijn van Ecare Apollo 8 blikt vooruit: “We hebben er weer zin in zaterdag. De lange reis gaat met de carnavalswagen helemaal naar Voorburg. Of ze daar ook carnaval vieren is mij niet bekend, maar dat Apollo graag de clown uit wil hangen en verkleed als “weekendkampioen” de deur wil uitlopen is wel een feit.

De uitslagen tegen Haaglanden in de korte historie heeft twee keer een 3-2 opgeleverd, waarvan één keer in ons voordeel. Dit houdt dus in dat een verlenging er zaterdag ook aan zit te komen en dat het in ieder geval spannend gaat worden! Haaglanden is een degelijke ploeg die veel van de grond haalt. Aan ons de schone taak om de deuken dan maar in de vloer te slaan om zo hopelijk definitief afstand te nemen van de “gevaarlijke zone”.  Voor diegenen die wel rustig carnaval kunnen vieren, veel plezier!”  aldus Frank.

gh @ Vizier op Volleybal.