Vizier op volleybal

 

Topper 1 Topdivisie: Taurus vs VCN

Selectie en staf OskamTaurus“Er staat qua programma een heel mooi weekend voor de deur in de Topdivisie. Ook voor ons is er een mooie wedstrijd tegen het sterke King Software VCN.”  Zegt trainer coach Jeroen Monshouwer van Oskam Taurus tegen Vizier op Volleybal. “De afgelopen twee weken hebben we vooral hard getraind om het laatste gedeelte van de competitie een goed niveau neer te zetten en vooral om constanter te worden tijdens onze wedstrijden”  vertelt hij verder.

“Onze tegenstander van komende zaterdag weet normaal gesproken altijd het beste in zichzelf naar boven te halen in de onderlinge duels en het is aan ons om onszelf hier goed tegen wapenen.  We zullen zaterdag ons beste niveau naar boven moeten halen om de wedstrijd winnend af te sluiten, maar vooral ook om onze derde plaats te consolideren.

De komende twee weken krijgen we de nummers één en twee van de ranglijst tegenover ons en naar mijn idee zijn we er klaar voor om de strijd met beide ploegen aan te gaan. Capelle en Zwolle laten het hele seizoen al zien dat zij de twee sterkste ploegen in de competitie zijn en dus gaan wij beide wedstrijden aan als een grote uitdaging en zullen we proberen om onze grenzen te verleggen.  Mochten we het niveau benaderen wat we met deze ploeg kunnen halen, dan is er zeker wat mogelijk.

Oskam Taurus kampt nog wel steeds met een aantal blessures, maar dit begint wel minder te worden. De keuze voor mij als trainer wordt dus wat ruimer en dat is natuurlijk alleen maar prettig.  Maar goed, dit zijn alleen maar hele mooie woorden! Het zal zaterdag toch echt op het veld moeten gebeuren!”

Om 17:15 uur in de Kruisboog te Houten: Oskam Taurus vs King Software VCN

gh @ Vizier op Volleybal.