Vizier op volleybal

 

Wie wint? Set-Up’65 of Lycurgus

RSZIlseKirstenSpringendal Set-Up ’65 speelt ZONDAG al de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Het team wil dan ook een goede prestatie neerzetten. Om in de eredivisie te blijven heeft men nog minimaal vijf punten nodig. De eerste drie punten wil men zondag binnen halen door van Lycurgus te winnen. Maar dat zal niet eenvoudig worden.

De uitwedstrijd werd onnodig met 3-2 verloren en thuis werd er na een 0-2 achterstand met 3-2 gewonnen. Lycurgus is een van de tegenstanders waartegen met de noodzakelijk en mogelijke punten heeft laten liggen om in de play – off, de kampioenspoule, te komen. Lycurgus is een tegenstander waar het team volgens de “kenners” niet van hoeft te verliezen.

Maar dat maakt het juist voor de dames zo lastig. Men speelt liever tegen teams die een uitdaging voor hen vormen. Zondag is Lycurgus een uitdaging. Lycurgus zelf zal ook de punten willen halen, want anders wordt het nog een lastige zaak om in de eredivisie te blijven.

Springendal Set-Up ’65 zal het ook in deze wedstrijd zonder Carine Elferink moeten doen. Zij zal dit seizoen niet meer in actie komen. Verder is het team compleet.

Heeft New Nexus Apps Lycurgus de koppies op tijd weer leeg voor de wedstrijd tegen Springendal Set – Up ‘65?  Dat vraagt Simone Linstra van de ploeg uit Groningen zich af met betrekking tot dit voor haar ploeg cruciale duel in Ootmarsum. Voor haar team staat de tweede play – out wedstrijd op het programma.

Simone vertelt verder: “Na de eerste wedstrijd van SV Dynamo Apeldoorn verloren te hebben is er even flink gebaald door de dames van Lycurgus. Maar lange tijd stil staan bij het verlies had geen zin,  want er is pas een wedstrijd gespeeld.

Tegen Set – Up ’65 werd in de competitie thuis gewonnen met 3-2 en in Ootmarsum werd met 2-3 verloren. Hopelijk zit de laatste wedstrijd niet meer in het hoofd en kan er weer met vertrouwen worden gespeeld!”

In de play – out poule hebben Set-Up en SV Dynamo 4 punten, Lycurgus staat op 1 punt.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Rudy van ’t Rood. Zusjes Oude Luttikhuis.