Vizier op volleybal

 

Het aftellen is begonnen voor Dynamo

Selectie en staf Dynamo Tubbergen“Vaak baal je van een vrij weekend omdat dat het ritme breekt, maar het afgelopen vrije weekend kwam ons heel erg goed uit. We hebben met zijn allen goed carnaval kunnen vieren en de dramatische pot tegen Zwolle naast ons neer kunnen leggen. Wel is er knetterhard doorgetraind want er staan nog vijf wedstrijden op het programma waarvan er vier gewonnen moeten worden. Een hele opgave.

Ondanks dat hebben ook alle wedstrijden een bijzondere lading voor beide teams. Ofwel om te strijden voor lijfsbehoud ofwel omdat het een derby is. We moeten nog spelen tegen de nummers 5 (Apollo), 8 (Alterno2), 9 (Krekkers), 10 (Donitas) en 12 (VVC Vught). Vier van deze wedstrijden kenden een 3-2 uitslag in de eerste ronde.

Zaterdag komt de hekkensluiter van de Topdivisie om 16.30 uur op bezoek. Feit is wel dat VVC Vught het de laatste weken beter doet dan wij. Zo wist het vorige week heel erg knap van Apollo te winnen en nog niet zo lang geleden een punt te pakken van de koploper. We zijn dus gewaarschuwd. Het verschil is nog vier punten op de ranglijst, daar willen we graag zeven punten van maken. Wel zullen we dan het niveau moeten halen die we de laatste thuiswedstrijd hebben gehaald tegen King Software VCN.

In de heenwedstrijd hadden we kans om met 0-3 naar Tubbergen terug te keren maar daar stak VVC Vught op het laatst een stokje voor en toen gingen zij met de 3-2 overwinning aan de haal. Met name op vechtlust was dit destijds verdient. Kortom … het zal ongetwijfeld een spannende pot worden want voor beide teams geldt alleen maar de volle winst.”

(Voorbeschouwing van Raymond Keemers, trainer coach Dynamo Tubbergen)