Vizier op volleybal

 

Sliedrecht vs VoCASA: Dolf, à bientôt!

Tim Oskam De heren van Sliedrecht Sport hebben positie gekozen en staat klaar voor de eindsprint. Nog vijf wedstrijden te gaan op het scherpst van de snede. Voor het team tijd om te laten zien welke stappen ze hebben gemaakt met elkaar dit seizoen. Vooral laten zien dat ontwikkelen van talent gepaard kan gaan met mooie resultaten! Tot op heden zijn de overwinningen alleen geboekt op lager geklasseerde teams. Zaterdag is een mooie kans om een stuntje toe te voegen aan dit geheel!

Tegen VoCASA, onder de bezielende leiding van Johan van Zelderen en Marnix Elbers, wordt ieder jaar steevast een verhit potje gespeeld. Teams die elkaar volleyballend goed liggen en waar met respect altijd de strijd flink wordt aangegaan. Zo’n duel verdient ook toparbitrage. Normaliter benoemen we in een voorbeschouwing geen scheidsrechters, maar voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag maken we een uitzondering.

Dolf van Beek, al flink wat jaren scheidsrechter in de nationale divisies, fluit zijn laatste wedstrijd in de Stoep. Dolf is een bijzondere scheidsrechter, die zichzelf nooit op de voorgrond zette. Als volleyballiefhebber gaat hij discussie aan met spelers en staf, met de intentie om samen met respect verder te spelen. Het stoppen van Dolf zal een aderlating zijn voor het Nederlandse scheidsrechterskorps, maar hij maakt graag plaats voor zijn (jongere) collega’s. Dolf gaat genieten van zijn nieuwe Franse leven. Dolf, bedankt en á Bientôt!

De mannen van Tim Oskam zijn erop gebrand om het seizoen goed te eindigen. Voor alle spelers zijn dit ook nog eens mooie kansen om zichzelf nog eens goed te etaleren om zo een plekje in de selectie van volgend seizoen te bemachtigen. Want ook die gesprekken over de samenstelling zullen de komende weken gaan plaatsvinden.  Sliedrecht Sport heeft zin in de laatste weken! Tot zaterdag, 20.00 @ de Stoep!

 PS. Het is deze avond nog één keer carnaval, dus u mag verkleed op de tribune plaatsnemen!

(Voorbeschouwing Roy Kroon, Sliedrecht Sport, foto Jan van der Ham)