Vizier op volleybal

 

Energo alweer tegen Inter Rijswijk

Binnen drie weken speelt Energo/Flip Schoonmaak haar tweede wedstrijd in deze competitie tegen Inter Rijswijk, de huidige nummer twee  van de ranglijst.  Op 22 februari speelde Energo haar thuiswedstrijd tegen Rijswijk,  die nipt met 2-3 werd verloren. Een wedstrijd met twee gezichten; de tweede en derde set werden gemakkelijk door Energo gewonnen, de overige drie sets waren voor de bezoekers uit de Randstad.

Voor Rijswijk staat de tweede plek op het spel, een positie die mogelijk op het einde van het seizoen goed is voor het spelen van een mogelijke promotieplek tegen de nr. 2 van de eerste divisie A, immers, mocht er komend seizoen een ploeg wegvallen uit de Topdivisie is het voor de Nevobo gemakkelijk een ploeg te vragen die op basis van resultaten hier recht op heeft, dus de  nummers twee of de beste nummer twee.

Energo mist zaterdag nog steeds de geblesseerde spelverdeelster Linda Maassen en gaat proberen een goed resultaat mee naar Beers te nemen om zodoende de komende drie te spelen wedstrijden in de eigen Kloosterhof vol vertrouwen in te gaan. Gemakkelijk zal dit niet gaan tegen een van de beste ploegen in deze competitie.  De wedstrijd in Rijswijk beging om 18.30 uur.