Vizier op volleybal

 

De Bevers onderuit tegen Scylla

Afgelopen zaterdag reisden de Bevers af naar Wageningen om tegen Scylla dames 1 te spelen. Iedereen was vol goede moed om voor de eerste overwinning van dit jaar te gaan, helaas resulteerde het in een 3-1 verlies.

De eerste set stonden de Bevers al snel achter, de pass kwam niet goed aan en er werd niet gescoord vanaf onze kant. Later in de set herstelden de Bevers zich goed maar Scylla speelde met een hoge servedruk waardoor de Bevers de servepass niet op orde kregen. Deze set verloren de Bevers met 25-22.

Ook in de tweede set stonden de Bevers steeds achter, dit konden ze niet meer herstellen. Het werd 25-15 voor Scylla. De Bevers maakten veel fouten en ook de blokkering was niet op orde.

In de derde set konden de Bevers steeds meekomen maar op het einde van de set lieten de Bevers dit liggen. 25-19 verloren. Toen de laatste set, de bezoekers wilden niet zonder een punt weer terug naar Lemelerveld. Het ging de gehele set gelijk op, op de stand 23-23 konden de Bevers het afmaken en wonnen ze deze set.

De komende twee weken zullen de Bevers weer hard gaan trainen, met name op de blokkering en de pass. Op 5 maart om 19.00 spelen de Bevers in Lemelerveld tegen Forza Hoogland.

(Wedstrijdverslag via website beheer De Bevers)