Vizier op volleybal

 

Orion dames 2 verliest met 1-3 van SSS

160222Orion2vsSSS

Op zaterdag 20 februari stond de wedstrijd tegen de nummer 2, SSS / De Babbel uit Barneveld  op het programma. De uitwedstrijd tegen dit team hadden we met 4-0 verloren en dat wilden we deze keer anders gaan doen.

De eerste set begonnen we sterk en raakten we al snel op een voorsprong. Door teveel eigen fouten raakten we deze ook weer kwijt en maakten we het op het einde erg spannend. Helaas trok de Babbel aan het langste eind en dit resulteerde in een 25-27 verlies. De 2e set begonnen we net zo als de eerste set erg goed. Deze keer een stuk minder fouten en werd er meer gescoord waardoor wij de set naar ons toetrokken. De set werd gewonnen met 25-19.

De 3e set gingen we in het begin nog aardig gelijk op maar dit bleek niet voor lang. Weer door te veel eigen fouten van onze kant wist de Babbel de set te winnen. De stand was 18-25. De laatste set begonnen we erg zwak en raakten de Babbel op een voorsprong. De ballen werden niet afgemaakt. Toch wisten we ons te herpakken en kwamen we aardig dichtbij. Helaas was het toch niet genoeg en won de Babbel deze set met 19-25. Dit betekent een 1-3 verlies. Toch hebben we hard gevochten en hebben we het de Babbel zeker niet makkelijk gemaakt.

Foto’s van deze wedstrijd, gemaakt door Hans van Dijk staan onder de link:

https://flic.kr/s/aHskuFMyh3

(Wedstrijdverslag Myrthe Eijkelkamp, Orion dames 2. Foto Hans van Dijk.)