Vizier op volleybal

 

Alweer een zege voor WVC Volley (m)

160222WVCheren1

Vrijdagavond  was het weer een thuis ronde voor WVC volley. Dames 1 mocht aantreden tegen Medusa en kon deze vrij eenvoudig naar huis sturen met een 4-0 overwinning, de mannen van het 1e heren team hebben goed opgelet tijdens deze wedstrijd zodat ze dit kunstje konden herhalen tegen Mintonette uit Holten.

De uitwedstrijd waren de mannen nog niet vergeten, dit was een vrij eenvoudige wedstrijd tot aan een bloedneus en een 3-0 op het score bord daarna was het een stuk moeilijker en moesten alle zeilen bij gezet worden om als nog de 4e set ook te kunnen winnen.

Duidelijk was dat deze avond dit niet herhaald zou worden en dat het een strakke 4-0 overwinning moest gaan worden. Na het nieuws dat Havoc (nummer 2) punten had laten liggen in Enschede was het des te meer belangrijk om vijf punten te boeken voor de mannen van WVC. En dit gebeurde ook na iets meer dan een uur spelen was het 4-0 in het voordeel voor de ploeg uit Wierden met set standen van 25-17,  25-20,  25-15 en 25-22

Aankomende week hebben de mannen van WVC weer een weekje rust om op volle sterkte komen voor de Bekerwedstrijd die gepland staat op 3 maart om 21:00 tegen Xanthos uit Zetten. Een team dat op dit moment zesde staat in de Heren 3e divisie B. Tot dan!

(Wedstrijdverslag van Daniël Brouwer, WVC Volley)