Vizier op volleybal

 

Verlies Krekkers met nipte setstanden

Krekkersteamfoto

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Krekkers – VV Utrecht op het programma. VV Utrecht staat stevig in de middenmoot (14-22) en Krekkers bezet met 5 punten de laatste plaats in de Topdivisie bij de dames. Dit verschil in ranglijststand en punten werd in het onderlinge duel niet duidelijk in de setstanden uitgedrukt.

Krekkers begon erg sterk in de eerste set en had alles onder controle. De serve, de pass, de aanval, alles liep. Deze set ging dan ook naar Krekkers met 25-20. De tweede set ging gelijk op en beide partijen streden voor alle ballen. Tot het eind van de set bleef het spannend, maar uiteindelijk ging VV Utrecht er met de winst vandoor (23-25).

 De derde set ging ook weer gelijk op. De serve ging geleidelijk aan wat minder bij Krekkers en VV Utrecht haalde veel ballen van de grond en begon steeds beter te blokkeren. Deze set ging met 22-25 naar VV Utrecht.

De vierde set ging ook naar VV Utrecht, met alweer twee punten verschil (23-25). De zo bekende stand voor Krekkers, dat  was de zoveelste set  die met twee punten verschil werd verloren. Al met al was het een erg leuke wedstrijd om te zien, voor de teams maar ook voor het publiek.

(Wedstrijdverslag van Mirthe Rikhof, Krekkers dames 1)