Vizier op volleybal

 

Een decennium Rivo heren 1 in beeld

Zo ziet het team en de staf het graag op de tribune

Aan alle moois komt een keer een eind. Dat is een keukentafelwijsheid  waar geen speld tussen te krijgen is. Wat blijft zijn de herinneringen. Bij elkaar gaan zitten  en over ‘vroeger’ vertellen, de geschiedenis levend houden en de werkelijkheid van toen er iets mooier uit laten zien, dan die in werkelijkheid was.

En als het dan om volleybal gaat werd er ‘vroeger’ net slimmer gespeeld, harder geslagen en waren de reddingen net wat spectaculairder. En duurden de partijen een eeuwigheid, eerst de serve terughalen en dan pas kunnen scoren leek wel een beetje op cricket qua tijdsduur. Je zat dagen in de sporthal (en de kantine) om het allemaal te kunnen volgen.

Bij Rivo komt op 5 maart aanstaande een eind aan een hele mooie periode. En in Rijssen houdt men ook wel van een mooi en sterk volleybalverhaal, er zijn er al vele vertelt over de glorieuze opmars van de heren vanuit de catacomben van het vaderlandse volleybal naar de Eredivisie en er zullen er in de toekomst nog veel meer verteld worden.  

Maar één ding is zeker, Rivo heeft de mooie periode in ieder geval voor de clubhistorie vastliggen in geweldige fotoreportages. Clubfotograaf Jan van den Noort stelde een overzicht samen van een decennium Rivo heren 1. Prachtig, om door te bladeren en herinneringen op te halen. Weet je nog? Speelde hij ook in heren 1? Waar is hij gebleven? Dat was tegen, ja tegen wie ook al weer?

Wat is er mooier dan bij hele mooie foto’s een heel mooi verhaal te vertellen over een hele mooie clubperiode. Niets toch!       

Vandaag de eerste vijf jaren van een decennium Rivo heren 1. We hebben de linkjes achter de jaren vermeld. Zodat u niet eindeloos hoeft te zoeken. De volgende vijf jaren volgen nog.    

2006/2007 :  http://myalbum.com/album/j1AVK2TSBeK2

2007/2008:   http://myalbum.com/album/Miu1LufxAytD

2008/2009:   http://myalbum.com/album/71D8k9Uj7QT6

2009/2010:   http://myalbum.com/album/NpJV630NjuUH

2010/2011:   http://myalbum.com/album/LsgxDiim5WS9

gh @ Vizier op Volleybal.