Koploper Veracles levert puntje in

Veracles2015nieuw

In de eerste divisie A stonden gisteren maar  twee wedstrijden op het programma. Het Groningse Veracles moest uit naar Forza en Scylla ging in Groningen bij Donitas II op bezoek.

Koploper Veracles heeft bij hekkensluiter Forza Hoogland een puntje moeten inleveren. In de tweede set was de thuisploeg de bovenliggende partij, die wonnen ze met een hele ruime 25-16. Ook in de derde set maakten ze het de koploper knap lastig getuige de 23-25 eindstand.  De andere twee sets kon Veracles met 19-25 voor zich beslissen, zodat ze met een 1-3 zege richting Groningen konden vertrekken.

Uit Groningen nam Scylla vier punten mee. Van Weering / Brainconsultant Donitas II liep thuis tegen een 1-3 nederlaag op. Het begon allemaal nog goed voor de thuisploeg (25-18), maar keerde zich daarna voor hen ten nadele. Met 20-25, 23-25 en 17-25 bleef Scylla drie keer op rij de sterkste.

Veracles staat op 16-59, Sneek II op 15-51 en Dynamo Tubbergen op 16-48. Dan volgen VCV en Donitas met 16-45 en Rivo staat op 16-44. Scylla is met 17-40 ook nog een ‘veertiger’. De ranglijst wordt afgesloten met WSV 15-31, Emmen 16-31, Reflex 16-28, De Bevers 15-26 en Forza 14-22.