VCN (v) pakt volle buit tegen Rijswijk

TeamfotoGabberted2015rsz

Afgelopen zaterdag speelde het eerste dames team van VCN, na drie weken rust,  in eigen huis tegen Inter Rijswijk Dames 1. De drie weken rust heeft Gabberted.com / VCN goed gedaan, alle punten bleven in Capelle aan den IJssel!

Aan de kant van VCN is Juliëtte Mol weer terug van een lange schouder blessure en zij maakte  haar rentree tegen Inter Rijswijk.  Het team van VCN begon goed aan de wedstrijd en wist meteen al de gaten aan de kant van Inter Rijswijk te vinden. Er werd een goede service neergezet en aanvallend was VCN in de eerste en tweede set te sterk voor de ploeg uit Rijswijk. Deze sets werd gewonnen met 25-15 en 25-15.

Ook de derde set werd er goed gespeeld en de afspraken die gemaakt waren werden goed uitgevoerd door Gabberted.com / VCN. Nog even kwam Inter Rijswijk terug in de set, maar dat was van korte duur want ook de derde set werd gewonnen door VCN met 25-18.

Een 3-0 voorsprong was nog niet genoeg voor de dames van VCN. Dat laatste puntje kunnen ze nu goed gebruiken om in de buurt te blijven van de nummer 1, VC Weert. Daarom werd er nog benadrukt dat de wedstrijd nog niet afgelopen was en ook de laatste set de concentratie vast gehouden moest worden. VCN kwam al snel op een grote voorsprong die Inter Rijswijk niet meer kon inhalen. Door het goede spel werd ook deze set gewonnen met 25-17! Een mooie 4-0 overwinning voor Gabberted.com/VCN.

Zaterdag 5 maart spelen de dames tegen Stravoc in Sporthal de Oostgaarde, ze beginnen om 19.30 uur!

(Bron persbericht VCN. Foto Pim Waslander)