Wisselvallig duel bij VCN vs Landgraaf

IMG_1930 (Kopie)

Afgelopen zaterdag speelde Laudame Financials / VCN, na drie weken rust, thuis in Sporthal Oostgaarde tegen VC Landgraaf. Het was een wisselvallige wedstrijd en uiteindelijk was het VC Landgraaf die de vijfde set wist te winnen.

De lange mannen van VCN begonnen goed aan de eerste set. Het team was scherp en wist veel punten te scoren met de aanval. Deze set dan ook heel gemakkelijk met 25-11 gewonnen. De tweede set werd VC Landgraaf wakker van de lange reis en maakte het VCN ineens moeilijk. De gehele set ging het gelijk op, maar aan het einde maakte de mannen uit Landgraaf het verschil en wonnen met 22-25.

Ook de derde set ging gelijk op en werden er door VCN te veel fouten gemaakt. Dit resulteerde weer in een setstand van 22-25. In de vierde set werden er een aantal wissel ingezet bij Laudame Financials / VCN om hier verandering in te brengen. En deze wissels pakten goed uit! VCN wist weer de punten te scoren en een goede service neer te zetten. Ze wonnen deze set met 25-17.

Een vijfde set moest er gespeeld worden om de wedstrijd te gaan beslissen. De lijn van de vierde set werd goed doorgezet waardoor VCN met een kleine voorsprong begon. Toch wisten de mannen uit Landgraaf terug te vechten en waren goed aan het verdedigen, hierdoor werd het lastig voor VCN om te scoren en werden er te veel fouten gemaakt. De vijfde set ging naar VC Landgraaf met 12-15. Dus een 2-3 verlies voor Laudame Financials / VCN.

Deze week word er weer hard getraind om zaterdag 5 maart het op te nemen tegen Peelpush Heren 2 in Sporthal de Oostgaarde om 16.45 uur!

(Bron persbericht VCN. Foto Jan van den Noort)