Vizier op volleybal

 

De metamorfose van een B – coach

In het jaar 2015, tijdens de eerste helft van de competitie, zijn wij (US heren 1) een van onze tegenstanders (Zaanstad) tegemoet gekomen. De uitwedstrijd Zaanstad-US kwam hen slecht uit. Wij hebben ‘m vervolgens niet op zaterdag maar op woensdagavond gespeeld. Toen was ook al besproken dat de thuiswedstrijd US-Zaanstad ons slecht uit kwam. Deze zouden we op een donderdagavond gaan spelen.

Echter, deze week kwam het bericht dat Zaanstad de wedstrijd niet meer wilde verplaatsen. 12 maart bleef staan. Dit is tegen de eerder afgesproken ‘gentlemen-agreement’  in. De coach Vincent Pirovano wilde de wedstrijd niet meer verplaatsen omdat dat hoorde bij “deze fase van de competitie”. Gezien Vincent Pirovano van 2009 tot 2011 trainer bij de Nevobo-volleybalschool is geweest verbaast ons deze ‘corrupte-actie’ niks.

Aanstaande 12 maart kunt u getuige zijn van een uitzonderlijke gedaanteverandering. Er zal dan een leugenachtige en verdorven ‘b-coach’ met een zelfgenoegzame glimlach veranderen in een leugenachtige en verdorven ‘b-coach’ met z’n staart tussen zijn benen.

(Bron US heren 1 Amsterdam)