Vizier op volleybal

 

Apollo 8 (v) in Borne tegen Sudosa-Desto

Apollods1in2015rsz

“Zaterdag 5 maart spelen we weer thuis om 19:00 uur tegen Nijhuis Telecom/Sudosa – Desto Dames 1. Sudosa staat met 16 punten de op 10e plek. Wij staan met 36 punten op de 2e plek. Beide teams hebben 15 wedstrijden gespeeld.” Begint midspeelster Rianne Nijhof van Apollo haar voorbeschouwing.

Apollo zal zich de uitwedstrijd in Assen nog wel goed herinneren en daar lering uit hebben getrokken voor wat betreft de kwaliteiten van de tegenstander. Destijds begon Apollo goed, maar keek na twee sets wel een 2-0 achterstand aan. Die kon in de vierde set met een nipte 23-25 gelijk getrokken worden, hetgeen zoveel vertrouwen gaf dat de vijfde ook met een zege werd afgesloten

Rianne Nijhof geeft verder aan dat er tegen Krekkers afgelopen week wel drie punten werden behaald, maar dat het niveau zeker nog omhoog moet om tegen Nijhuis Technology Sudosa – Desto ook een positief resultaat te halen. Aan de trainingsweek zal het niet liggen volgens haar  “Er was naar aanleiding van die wedstrijd des te meer reden om deze week fanatiek te gaan trainen om zo de basis te leggen om de punten in de Veste in Borne te houden” vertelt ze verder.

De digitale herderziende van de Nevobo voorspelt een 3-0 zege voor Apollo, Borne zal daar niet over gaan discussiëren, Assen zal ze het ongelijk van de voorspelling proberen te bewijzen.

gh @ Vizier op Volleybal.