Vizier op volleybal

 

Super Saturday bij Zaanstad

160304ZaanstadVCN

Met thuiswedstrijden van het dames 1 en heren 1 team wordt de Zaanstad fan zaterdag behoorlijk verwend. De dames spelen tegen VollinGo en de heren krijgen VoCASA tegenover zich. Zaterdag begint het beslissende deel van de competitie met de laatste zes wedstrijden voor beide teams.

De Zaanse dames zijn volop in de strijd om de bovenste plaats in de tweede divisie C. Inmiddels hebben ze een virtuele voorsprong opgebouwd van zes punten op nummer twee US dames 2. Het is nu zaak om het resterende deel van de competitie scherp te blijven en deze voorsprong vast te houden. Zaterdag speelt Zaanstad tegen de nummer vier VollinGo. De wedstrijd begint om 16.30.

Later op de dag speelt om 20.00 Zaanstad heren-1 tegen VoCASA. De uitwedstrijd werd eerder dit seizoen door de Zaanse mannen met 1-3 gewonnen en ze zullen vast van plan zijn om de punten ook zaterdag in Zaandam te houden. Inmiddels zijn de personele perikelen van de afgelopen weken opgelost en zal Zaanstad voltallig aan de start verschijnen met uitzondering van de geopereerde Lesley Kef.

Verder spelen op zaterdag 5 maart in de ochtend om 10.00 uur MA2, MB1 en MC1 en ’s middag heren-2 (14.30) en heren-3 (16.30). Kom allemaal kijken, er valt weer genoeg te beleven in Zaanlands-West !

( Bron persbericht Zaanstad. Foto: Wolter van Eeken uit de laatste thuiswedstrijd tegen NVC)