Laudame Financials / VCN pakt 5 punten!

Afgelopen zaterdag speelde Laudame Financials  / VCN tegen de nummer 12 uit de competitie, te weten  Peelpush II. Dit was de kans om weer eens voor de winst te gaan en dat deden ze ook!

Het was geen hele spannende wedstrijd voor Laudame Financials / VCN. De mannen van VCN speelde een goede wedstrijd waar ze alle vier de sets lieten zien dat ze de sterkste waren. Vooral aanvallend waren de heren uit Capelle aan den IJssel een maatje te groot voor Peelpush II.

De eerste set werd gewonnen met 25-17. De tweede set pakte VCN een grote voorsprong en wonnen dan ook gemakkelijk met 25-12. Ook de derde en vierde set hielden ze de mannen van Peelpush onder de twintig (25-14 en 25-17).

Een welverdiende 4-0 overwinning voor Laudame Financials / VCN. Ze staan nu zesde op de ranglijst en spelen volgende week,  12 maart om 17.30 uur tegen WIK/Univé in Groot -Ammers.