Vizier op volleybal

 

Zaanstad (v) stevig aan kop 2de divisie

160308 Zaanstad

Na een competitievrij weekend waarin we een prima oefenwedstrijd hebben gespeeld waren we klaar voor VollinGo!

De eerste set was het na een goede serviceserie van Bente, met ace nummer één, vrij duidelijk dat wij het betere team waren. We haalden deze set binnen met 25-20. In de tweede set bleven we degelijk spelen, waarin vooral Kayleigh de scorende factor binnen het team was (dankzij haar hoogtestage). Veel rally’s werden binnengehaald en ook set twee ging redelijk makkelijk met 25-21 naar ons.

In set drie werd er een spelverdeelster wissel gedaan bij VollinGo, ook hun blokkering ging aardig lopen. Hierdoor kwamen wij wat in de problemen… ook onze servicedruk viel weg. Deze set ging met 21-25 naar VollinGo. In set vier kwam Lisanne ons in het veld versterken, wat erg goed uitpakte. Vooral de passing stond als een huis in deze set. In de laatste fase van de wedstrijd heeft Mirjam de meest onmogelijke ballen verdedigd en maakte Lisanne de mooiste rally van de wedstrijd af met een harde bal! Met een ace haalde ze de wedstrijd binnen met 25-19. Wederom winst!

Volgend weekend weer een competitievrij weekend, maar er staat een oefenwedstrijd tegen Scylla in Wageningen op het programma om lekker in het ritme te blijven!

Wedstrijdverslag van Inge van den Outenaar  #1, Foto Eric Visch.