Vizier op volleybal

 

Eurosped vs Zwolle om plaats vijf

Eurosped TVT - Oskam Taurus : 3-0

Eurosped speelt aanstaande zondag thuis tegen Regio Zwolle Volleybal. Beide ploegen kenden in de kampioenspoule het zoet van een overwinning nog niet, en staan met hun startbonus op de plaats waarmee ze aan deze wedstrijdencyclus begonnen. Eurosped is vijfde met 1 puntje, Zwolle staat met 0 punten zesde. Daarboven staat Coolen Alterno met 8 punten. Het zal er wel op uitdraaien dat Eurosped en Zwolle onder elkaar gaan uitmaken, wie er laatste en voorlaatste in de kampioenspoule gzal worden.   

Het lijkt er op dat het lange en zware seizoen toch zijn tol gaat eisen voor de ploeg van Jan Berendsen.  Het team heeft te maken met vele grote en kleine blessures waardoor er al weken niet optimaal getraind kon worden en de personele bezetting voor de wedstrijden steeds erg krap is. In de laatste twee duels moest diagonaal Lea van Rooijen wegens griep ook nog verstek laten gaan, waardoor er opnieuw inventief naar de opstelling van  de basiszes moest worden gekeken.

Toch gaan de Eurosped dames niet bij de pakken neerzitten. Er is nog altijd een eer die hooggehouden kan worden en daar vechten ze voor. Ook zondag weer.

Eurosped  vs Regio Zwolle Volleybal begint zondag om 17:00 uur, uiteraard  in de IISPA, Stadionlaan 60, Almelo. De toegangsprijzen zijn voor  volwassen en kinderen van 14 jaar en ouder € 3,00. Kinderen jonger dan 14 jaar hebben gratis toegang.

gh @ Vizier op Volleybal. Archieffoto Herman Zandhuis.