Vizier op volleybal

 

Volleyballen bij UVOC/Uikhoven in België

VoV, 10-08-2016. 9:40 uur. Uikhoven is een grensplaats op zo’n 12 kilometer van Maastricht.  Net over de Belgische grens. Met de auto ben je er in 15 tot 20 minuten vanaf de Limburgse hoofdstad.  UVOC / Uikhoven  is de plaatselijke volleybalclub, die volgend seizoen uitkomt in de Liga B. De ploeg is nog op zoek naar een speelster ter versterking van haar eerst damesselectie.

Indien u dus uw volleybal carrière een buitenlandse draai wilt geven, altijd al in het buitenland heb willen spelen of gewoon eens een of meerdere jaartjes van het volleybal over de grens wilt proeven is dit dus de gelegenheid. Als u per mail contact opneemt met pet.mar@skynet.be  krijgt u alle info, die benodigd is om de overstap wel of niet te maken.

Het voorbereidingsprogramma op het nieuwe seizoen is bij UVOC overigens afgelopen zondag al met een driekamp in Uikhoven begonnen. Dat hebt u als potentiële UVOC aanwinst dus gemist, maar wie weet komt u nog op tijd om zaterdag 13-08 mee te doen in de oefenwedstrijd tegen Zoersel. Ook dat is echter kortdag. Dan maar hopen op toernooien en of oefenwedstrijden op 21-08, 23-08, 27-08, 03-09, 10-09, 11-09. Dit allemaal ter voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd op 18 september aanstaande.

gh @ Vizier op Volleybal.