Vizier op volleybal

 

Ron Zwerver weg al assistent bondscoach

VoV, 10-08-2016. 19:20 uur. Assistent-bondscoach Ron Zwerver neemt per direct afscheid van het Nederlands mannenvolleybalteam. De gouden Olympiër is in gesprek met een nieuwe werkgever en de Nevobo werkt mee aan deze overgang. Ex-international Dirk – Jan van Gendt maakt het lopende internationale seizoen af als assistent van bondscoach Gido Vermeulen.

Ron Zwerver heeft de laatste jaren met veel inzet gewerkt voor de Nevobo. Hij was lange tijd verantwoordelijk voor het Talent Team mannen en Jeugd en Jong Oranje mannen. Daarnaast was hij assistent-bondscoach van Gido Vermeulen bij het vrouwen- en het mannenteam. De Nevobo heeft grote waardering voor de bijdrage die Zwerver aan de ontwikkeling van deze teams heeft geleverd. Nu Zwerver een nieuwe stap in zijn carrière kan maken, werkt de volleybalbond hier graag aan mee.

Ex-international Dirk – Jan van Gendt maakt het lopende internationale seizoen af als assistent van bondscoach Gido Vermeulen. Oranje is na een periode van rust weer begonnen met trainen op Papendal.

(Bron Nevobo)