Vizier op volleybal

 

Nieuwe hoofdsponsoren VCV H1 en D1

160822heren1VCVrsz160822.SponsorD1rsz

VoV, 22-08-2016. 13:45 uur.  VCV (Volleybal Combinatie Veenendaal) is verheugd nieuwe  hoofdsponsoren te kunnen presenteren voor haar selectieteams.

Vanaf dit seizoen zal MKB Accountants hoofdsponsor zijn van het nieuwe  heren 1. Door het vertrek van VVP (het voormalige Prins/VCV) naar Ede is het  tweede herenteam van VCV het nieuwe heren 1 geworden. Dit team blijft  spelen op het centrecourt in Sporthal – West  en zal actief zijn onder  de naam  MKB Accountants/VCV.

MKB Accountants is een accountantskantoor in Veenendaal dat zich richt  op ondernemers in het Midden- en kleinbedrijf. Zie ook http://www.mkbaccountants.nl/

Oprichter en eigenaar Geert Dreschler vindt het belangrijk dat er in  Veenendaal op hoog niveau volleybal blijft bestaan.  “De sfeer in  Sporthal – West tijdens de wedstrijden is altijd zeer bijzonder en uniek voor Nederland. Dat leden van VCV in Veenendaal laagdrempelig  wedstrijden kunnen bezoeken is goed voor de club en de breedtesport in  Veenendaal. Mede door onze sponsoring blijft het mogelijk om ook de  komende jaren wedstrijden in een mooie sfeer en op een prima niveau te  bekijken ” aldus Dreschler.

Fysiotherapie Scheepjeshof wordt verbonden aan het eerste damesteam.  Het team dat in de afgelopen seizoenen speelde onder de naam  Zimpel/VCV zal  haar naam verbinden aan Fysiotherapie Scheepjeshof.  In deze fysiotherapie praktijk worden veel (top)sporters behandeld.  Naast volleybal en waterpolo begeleidt de praktijk ook de dames en  herenteams van SKF en het voetbal. De praktijk is lid van het netwerk  topsport NOC-NSF (regio Gelderland).  Zie ook  http://www.fysiotherapiescheepjeshof.nl/

Arie Brouwer, ooit zelf succesvol waterpoloër, begeleidde als  fysiotherapeut 12 jaar lang het Nederlands waterpoloteam. Hij is  betrokken geraakt bij VCV dames 1 toen zijn dochter Anne in dit team  ging spelen. Later vormde hij ook bij VCV heren 1 het medisch  begeleidingsteam samen met Jan Rijken (arts) en René Lubbers  (sportmasseur). Zij maakten de opmars van VCV Heren 1 naar eredivisie  mee.

Door het vertrek van VVP (het voormalige Prins/VCV) naar Ede is  aan de rol van Brouwer, als fysiotherapeut van dit team, een einde  gekomen. “Wij vinden het belangrijk om naast het stimuleren en  begeleiden van bewegen, gezondheid en sport een Veenendaals team te  blijven ondersteunen. Voor onze praktijk was het daarom ook geen  discussie om VCV te sponsoren,” aldus Arie Brouwer.

(Bron persbericht VCV Veenendaal, foto’s idem.)