Vizier op volleybal

 

Anna Mebus vervangt Sterre van Doorn

Logo Vv Alterno ApeldoornVoV, 26-08-2016. 13:25 uur. Wegens het onverwachte vertrek van spelverdeelster Sterre van Doorn, was het management van Coolen Alterno Dames 1 sinds enige tijd naarstig op zoek naar opvolging voor deze belangrijke positie binnen het team. Met het aantrekken van de 16-jarige Anna Mebus kan trainer Ali Moghaddasian nu een verdere stap zetten op weg naar completering van het team.

Anna Mebus begon op 7 jaar met volleybal bij Almere. Via PDK Huizen kwam ze uiteindelijk bij VV Utrecht uit, waar ze afgelopen seizoen bij trainer Ali Moghaddasian haar debuut maakte in de Topdivisie. Haar ontwikkeling verloopt stormachtig. Zo maakte ze deel uit van Jeugd – Oranje onder leiding van Saskia van Hintum en trainde ze afgelopen seizoen mee met Jong Oranje.

Met het oog op haar toekomstige ontwikkeling, zijn Anna en Alterno een tweejarige contract overeengekomen.  Voor Anna is de overstap naar Alterno een nieuwe hoogtepunt in haar nog prille carrière:” Het is voor mij het bewijs dat ik afgelopen seizoen goed bezig ben geweest. De club en Ali hebben vertrouwen in mij en ik ben heel blij dat ik bij Coolen Alterno de kans krijg om mezelf verder te ontwikkelen”, aldus Anna.

Anna zal op de spelverdeelsterspositie de concurrentie aangaan met Bregje van de Heuvel, Zij zal volgende week bij de selectie aansluiten. Trainer coach Moghaddasian is momenteel alleen nog op zoek naar een passer – loper.

(Bron website Coolen Alterno)