Vizier op volleybal

 

Webton Hengelo heeft niets te verliezen

20160924-Webton H1 - DIO H1-22 (Large)

VoV, 30-09-2016. 12:54 uur. De kop is eraf! De eerste wedstrijd werd door Webton Hengelo verloren van een sterk optredend DIO / Bedum en de spelers konden deze week weer hard werken op de training voor de volgende lastige wedstrijd. Tegenstander is Volley Tilburg, een sterke promovendus met enkele ervaren spelers en een gezonde dosis strijdlust die alle promovendi van de afgelopen jaren kenmerkt.

Zij wisten enigszins te verrassen met een zeer sterke uitwinst bij een van de sterkere ploegen uit de Topdivisie: Cito uit Zeist. Na deze 0-3 overwinning staan zij komend weekend voor het eerste optreden voor eigen publiek en gezien hun ambities beloofd dit een sfeervol gebeuren te worden, waarbij ze hun achterban niet mogen teleurstellen. 

De ploeg uit Hengelo kende deze week twee dompers in de toch al krappe selectie, waar twee spelers uitvielen door ziekte en blessure. De Hengeloërs zullen in deze verre uitwedstrijd dan ook enigszins gehavend aan de strijd beginnen, waar het met strijdlust zal moeten proberen tegen de favoriete thuisploeg de eerste punten van het seizoen bij te schrijven. De wedstrijd begint zaterdag om 20:00 uur in het T-Kwadraat in Tilburg.

gh @ Vizier op Volleybal. Voorbeschouwing van Elmar Heupers, Webton Hengelo. Foto Michel Migchielsen.