Vizier op volleybal

 

Sponsoracties Flynth Flamingo’s Activia

1617FAST

VoV, 03-10-2016, 6:44 uur. De competitie voor eredivisionist Flynth Flamingo’s Activia uit Gennep / Sint Anthonis staat op het punt van beginnen. Om de organisatie rondom dit topvolleybalteam ook financieel een positieve impuls te geven, heeft Flamingo’s Activia Stichting Topvolleybal (FAST) zich aangemeld bij SponsorKliks én neemt het deel aan de Rabobank Clubkas Campagne 2016.

De Rabobank stelt via de Rabobank Clubkas Campagne dit jaar in totaal 215.000 euro beschikbaar voor het verenigingsleven in de regio. Leden van de Rabobank kunnen van 6 tot en met 20 oktober hun stem uitbrengen op de verenigingen en organisaties die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen FAST krijgt, hoe hoger het bedrag dat de stichting vanuit de Rabobank Clubkas ontvangt. Stemmen is mogelijk via www.mijnbankenik.nl/lvcm . Deze link is vanaf 6 oktober ook beschikbaar via de website www.flamingos-activia.nl  en via de Facebook-pagina van Flamingo’s Activia.

Ook door aan te melden bij SponsorKliks spekt FAST de kas voor het eredivisieteam. FAST ontvangt een bijdrage als bezoekers via SponsorKliks online bestellingen doen bij ruim honderd websites, waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando, Booking.com, Thuisbezorgd.nl en Dinnersite.nl. Bestellingen plaatsen via SponsorKliks kost de besteller geen cent extra en is mogelijk via www.sponsorkliks.com  (vul op de homepage ‘FAST’ in bij het sponsordoel). Bij elke bestelling genereert FAST extra inkomsten! Een link naar deze website is ook te vinden op www.flamingos-activia.nl . 

gh @ Vizier op Volleybal. Bron Jos Gröniger PR – commissie FAST