Een overwinning voor Orion dames 2!

1stedivisielogoRvRrvs

VoV, 3-10-2016. 6:49 uur. Wat was dat lekker wakker worden op zondagmorgen. Eindelijk konden we weer zeggen dat we met 4-0 hadden gewonnen en überhaupt een overwinning hadden geboekt. Na afgelopen seizoen waar alles niet helemaal vlekkeloos verliep. Maar dat is verleden tijd en nu kijken  we weer vooruit met alle hoofden dezelfde kant op.

Maar goed nu over de wedstrijd van zaterdag 1 oktober tegen VCV Varsseveld dames 2. We begonnen wat verstijft en liepen achter de feiten aan. Maar door de rust in ons team en de vechtlust die we lieten zien hebben we de achterstand kunnen ombuigen naar de winst van de eerste set. Daar was dan het eerste puntje van dit seizoen!

We wilden natuurlijk niet weggaan met maar een puntje, maar de volle buit meenemen naar Doetinchem. Daarom gingen we de tweede set door waar we de eerste set mee geëindigd zijn. Vechtlust, hard werken en rust waren de sleutelwoorden. En daar was dan ook de tweede set! Wauw, daar is het tweede punt.

In de derde set viel alles op zijn plek, we gingen als een speer en wisten de tegenstander goed onder druk te zetten. De puntjes die we maakten werden goed gevierd, het plezier straalde er vanaf. En zo was ook het die set voor ons!! Ja, dan wil je nog maar een ding en dat is ook die laatste set winnen.

We begonnen net zo als in de eerste set verstijft, waardoor je gelijk weer een aantal punten moet gaan inhalen en dus weer hard moet werken en de vechtlust weer moet laten zien. Wij zijn daarom ook trots op de meiden, dat we dit met zijn alle hebben laten zien. En zo ook de laatste set hebben gewonnen en dan ook ECHT met de volle buit terug naar Doetinchem gaan. Na het douchen klonk dan ook hard PROOST in de kantine!

Dank je wel meiden voor deze mooie avond. Iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen en dat is ook zeker heel erg belangrijk!

V.C.V Varsseveld dames 2 – Seesing personeel Orion dames 2  Uitslag: 0-4 via de setstanden 25-27,  23-25,  14-25 en 22-25.

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag door Eline & Mylaine van der Maas, Orion dames 2.