VoCASA met de neus op de feiten gedrukt

Logo_VoCASA jubileum VoV, 04-10-2015. 17:35 uur.  De eerste thuiswedstrijd van de VOCASA heren is op een regelrecht fiasco uitgelopen. Meedogenloos hard logenstrafte de tegenstander alle hoog uitgesproken verwachtingen vanuit de Zaanstreek!

Het krachtige team van Sliedrecht  Sport zette vanaf het eerste fluitsignaal druk op de Nijmegenaren die daar niet meer onderuit kwamen. Voordat de wedstrijd echt was begonnen had het team van Paul van de Ven al gezorgd voor een 7-13 voorsprong. VOCASA sputterde wel wat tegen maar kwam niet verder dan 21-25.

De tweede set was een kopie van de eerste set.  Nimmer konden de Nijmegenaren in een set een voorsprong nemen. Een gelijke stand van 5-5 was het hoogst haalbare. Zeer gelijkmatig werkte Sliedrecht zich via een 12-17 tussenstand naar een 20-25 setzege en 0-2 voorsprong.

In de derde set werd VoCASA nog harder met de neus op de feiten gedrukt. Via 4-13, 9-17 werd het 17-25 en een 0-3 nederlaag. Het wordt steeds duidelijker dat VOCASA nog lang niet klaar is met het brengen van balans in de ploeg vol nieuwelingen vanuit o.a. de derde divisie. De twee aangetrokken oud internationals spelen uiteraard een belangrijke rol binnen het team.

Het doel van VoCASA blijft om in de tweede competitiehelft ieder team, op topdivisie niveau, te bestrijden en in het linker rijtje te eindigen. Wellicht zijn de uitgesproken kampioensverwachtingen uit over VoCASA door Zaanstad, mede gevolgd door streekgenoot Compaen, door deze VoCASA nederlaag uit de glazen bol van de Zaankanters verdwenen!

En ter geruststelling, de sfeer is prima in de VOCASA selectie!