Vizier op volleybal

 

Presentatie MKB Accountants / VCV succes

VCV H1 1617VoV, 7-10-2016. 5:35 uur. Dinsdag 4 oktober werd het team van Hans Seubring gepresenteerd aan  haar sponsoren. De teampresentatie vond plaats bij Residence Rhenen  en was een mooie gelegenheid voor sponsoren en de spelers om elkaar  beter leerden kennen. Voorafgaand aan de aan de teampresentatie werd  er samen met de sponsoren getraind in Sporthal West.

De teampresentatie werd met veel enthousiasme geleid door Hugo  Rijken. Nadat de spelers en staf zichzelf hadden voorgesteld, werden  de doelen voor de aankomende jaren gepresenteerd. Onze ambitie is  duidelijk! Binnen drie jaar bouwen aan een structurele  organisatorische basis om talent te ontwikkelen en door te laten  stormen. Dit moet het fundament worden, waarop verder gebouwd kan  worden. Deze doelstelling wordt vormgegeven door de investering van  sponsorinkomsten in de gehele vereniging. Dit betekent de dames,  heren, recreanten en met name de jeugdopleiding. Het investeren in  nieuwe jeugdtrainers is daarbij een belangrijk speerpunt. Op deze  manier wil MKB Accountants / VCV bijdragen aan de groei van de  vereniging in de totale breedte.

Het motief van de aanwezige sponsoren was ook helder ‘het behouden  van topvolleybal in Veenendaal.’  Wethouder van Sport Frits Beckerman  voegde hieraan toe: “Het behouden van een avondje uit.” Als team  zijn wij blij en dankbaar dat zoveel partijen hun bijdrage willen  leveren aan het realiseren van deze ambities. Naast de commerciële  sponsoren heeft MKB/Accountants / VCV ook een tweetal maatschappelijk  betrokken partners: Stichting Red een Kind en het Jeugdsportfonds.

Aankomende zaterdag gaan we de daad bij het woord voegen. Om 19.30  neemt MKB Accountants / VCV het in Sporthal West op tegen VC WIK  Groot-Ammers Heren 2, de huidige nummer twee van de ranglijst.  Sporthal West is vanaf 18.45 uur open en de toegang is gratis. Tot dan!

gh @ Vizier op Volleybal. Bron Diede Woudsma PR & Communicatie VCV.