Vizier op volleybal

 

Tweede zege voor WVC Volley D1 is binnen

1617WVCmettassen

VoV, 10-10-2016. 10:19 uur. Voordat de dames van WVC Volley richting Mariaparochie reden, mochten ze eerst op de foto met de mooie nieuwe tassen, gesponsord door Van Buuren Bouwmarkt in Wierden. Via deze weg willen de dames van WVC Volley dames 1 deze sponsor bedanken!

Afgelopen zaterdag werd de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld. In Mariaparochie was Krekkers dames 2 de tegenstander.  WVC Volley begon goed aan de eerste set. Wisten een aantal punten achter elkaar te maken, maar Krekkers kwam keer op keer terug. De eerste set wist WVC volley nipt te winnen met 22-25.

WVC startte de tweede set ook goed.Deze ging volledig gelijk op. Om en om werden de punten gemaakt, maar er waren ook veel fouten.  Er waren momenten in de wedstrijd dat WVC Volley moeilijk de controle kreeg op een aantal serveseries van Krekkers, waardoor punten vaak makkelijk weg werden gegeven aan de tegenstander. Krekkers wist steeds weer dichtbij te komen. Gelukkig herpakte WVC zich en won de set met 23-25. De derde set ging eveneens gelijk op. Deze set werd met 20-25 gewonnen.

WVC had al vier punten binnen, maar daar moest natuurlijk nog het 5e bonuspunt aan toegevoegd worden. Zo gezegd, zo gedaan. Ook deze set ging het weer gelijk op. De 4e set eindigde in een 22-25 overwinning.

Aankomende donderdag 13 oktober staat de volgende wedstrijd op het programma. Deze wedstrijd wordt om 20.30 uur in ’n Dikken in Wierden gespeeld tegen Avior uit Deventer.

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag WVC Volley dames 1 via Myrthe Maris. Foto idem.