Vizier op volleybal

 

Tweede selfie op rij voor Spaarnestad (m)

1617SpaarnestadH1

VoV, 10-10-16, 13:03 uur. Spaarnestad heeft zaterdagmiddag VollinGo verslagen in Gouda. De wedstrijd begon erg stroef, de heren van Spaarnestad kwamen ver achter maar knokten zich na een time-out goed terug. De pass en de service gingen beter lopen en dit zorgde voor meer rust en aantrekkelijker spel. Helaas ging de set toch verloren met 25-23.

De tweede set was spannend voor zowel het publiek als de spelers, de teams zijn erg aan elkaar gewaagd. Over en weer werden er mooie punten gescoord maar ook fouten gemaakt. De service aan de kant van Spaarnestad ging veel beter lopen en dit resulteerde in winst in de tweede set (24 – 26).

De derde set was een service set voor Spaarnestad, de machine was niet te stoppen door VollinGO en de set ging eenvoudig met 21 – 25 naar de mannen van Haarlem. De vierde set leek een formaliteit te worden, de mannen van VollinGO kwamen ver achter, maakten na de time-out nog een kleine spurt maar het was uiteindelijk Spaarnestad die met de winst naar Haarlem ging (17 – 25).

Trainer coach Christophe George was na afloop tevreden over het optreden van de mannen, maar benadrukte nog maar eens dat er de komende weken nog hard getraind moet worden om te laten zien dat we met de top van de tweede divisie willen gaan meedraaien.

Door de verdiende zege staat Spaarnestad nu 6e met 7 punten uit twee wedstrijden. Zaterdag a.s. is Protos de volgende tegenstander, dit zal een kraker gaan worden dus zet het in de agenda en kom kijken om 19:00 uur in Haarlem.

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag en selfie via Mirjam Cramer, assistent trainer/coach Spaarnestad H1