Vizier op volleybal

 

Wederom winst voor Volley Meerkerk

1stedivisielogoRvRrvs

VoV, 10-10-2016. 14:56 uur. Afgelopen zaterdag kwam VCN Dames 3 op bezoek bij Volley Meerkerk, op papier een spannend potje. De Nevobo voorspelde 1-3, maar gelukkig bleek het tegenovergestelde waar!

In de eerste set lieten wij direct goed en degelijk spel zien. Het was met name de servicedruk waarin wij het verschil maakten en waardoor VCN niet in haar spel kwam. Vooral Anouschka, Lisan en Veronique serveerden als een trein! We wonnen de set dan ook met ruime cijfers: 25-16.

Helaas ware in set twee, de rollen omgedraaid… Er werden veel fouten gemaakt en de service druk uit de eerste set was nergens meer te bekennen, terwijl de dames uit Capelle steeds beter gingen spelen. Het resultaat was een onnodig dik verlies: 12-25.

Snel vergeten en door! De teams waren nu aan elkaar gewaagd en er werd hard om de punten gevochten. Wytske nam haar team tijdens de laatste twee sets op sleeptouw en scoorde veel punten met haar snoeiharde aanvallen en goede services. In het achterveld was uitblinker Margreet de stabiele factor en bracht de ballen prima aan het net. Met in beide sets een spannend einde wisten wij twee keer heel knap te winnen! (beide sets 26-24).

Supporters wederom bedankt voor jullie enthousiasme. Volgende week staat de verre uitwedstrijd tegen SOMAS/Activia DS 1 op het programma. We spelen dan om 17.30 uur in Sint Antonis.

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag via Volley Meerkerk dames 1. Foto Rudy van ’t Rood.