Derde verlies Keistad Dames2

1stedivisielogoRvRrvs

VoV, 10-10-2016. 18:20 uur. Deze week begonnen we weer met veel enthousiasme maar tot ons grote schrik stonden we al snel 6-1 achter. Het begin was niet scherp genoeg net zoals de vorige wedstrijden. Maar al snel kwamen we weer bij door de service van Iris W. Iedereen herstelde en maakte niet zo veel eigen fouten meer. Helaas ging de set alsnog naar Irene. De set eindige met 25-18. Mede mogelijk gemaakt door onze 7 service fouten.

De volgende set wilde we binnenhalen, we waren er van overtuigd dat het kon. Er waren nog steeds wat foutjes bij de service maar dit herstelde zich aan het einde van de set. We gaven veel energie, knokte en lieten ons niet kennen. Er werden mooie ballen gespeeld en het was leuk voor het publiek om te zien. Vooral Famke was erg goed bezig, ze sloeg de ballen over het blok rechtstreeks naar de grond. Aan het einde van de set besloot de scheidsrechter ineens om de touche ballen te laten voor wat het is waardoor de set alsnog met 27-25 naar Irene ging.

Derde set.. we waren toch wel een beetje moe na die tweede set waarin we alles gaven. Ook moest helaas Iris uit het veld die prachtig stond te spelen. We merkte dat we hierdoor toch wel een beetje van slag waren. Helaas herpakten we ons te laat waardoor we de set verloren met 25-14.

En dan de vierde set. Met Iris en Aniek weer aan de zijkant waren we er klaar voor. We begonnen niet scherp genoeg waardoor we de sterke wissels Joanne en Janne miste tijdens deze wedstrijd. Uiteindelijk heeft Iris zich kunnen herpakken en ook een goede inval beurt gemaakt. Ook Aniek (spelverdeler) mocht er weer in dit keer niet als spelverdeler maar als buiten aanvaller. Hierdoor konden we de achterstand nog iets inhalen maar was het net niet genoeg. (25-18)

Na drie keer op rij verliezen, komt de moed en wil steeds meer naar voren. Vooral na deze wedstrijd merken we allemaal de voorruitgang, beginnen te wennen aan elkaar en kijken we steeds weer uit naar de volgende wedstrijd.

Zaterdag 15 oktober starten wij weer om 14:30 in Midland, komen jullie ook kijken? We zijn ervan overtuigd dat we aanstaande zaterdag ons eerste setje thuis zullen pakken. Alle aanmoediging is welkom!

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag van Nicole van Altena, Keistad dames 2.  Foto Rudy van ’t Rood.