Vizier op volleybal

 

VCN heren 1 wint met 2-3 in Apeldoorn

logoLaudameVoV, 10-10-2016, 18:25 uur.  Afgelopen zaterdag reisden de mannen van Laudame Financials / VCN Heren 1 af naar Apeldoorn om daar aan te treden tegen SV Dynamo Heren 2.  Ook deze zaterdag was het weer een spannende wedstrijd, waar de teams aan elkaar gewaagd waren. De beslissing moest uiteindelijk vallen in de 5e set.

De eerste set werd nipt verloren met 26-24, maar de tweede set wisten de mannen van VCN weer goed op te pakken en deze werd dan ook gewonnen met 20-25. Vervolgens was er weer een spannende derde set, maar ging VCN dit keer met een nipte setwinst ervandoor, 26-28.

Helaas wist VCN Heren 1 dit niet vast te houden en verloor de vierde set met een set stand van 25-18. Ook deze week moest Laudame Financials/VCN Heren 1 eraan geloven en werd er wéér een vijfde set gespeeld. Net als vorige week was het VCN dat de bovenliggende partij was in de vijfde set, deze set werd gewonnen met 10-15.

De mannen van Laudame Financials/VCN Heren 1 winnen dus weer met 2-3, dit keer van SV Dynamo Apeldoorn Heren 2.  Aanstaande zaterdag spelen de mannen weer in eigen huis om 16.45 uur tegen Gemini S Heren 1.

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag via Maureen Weernekers, Sponsorcommissie VCN.