Vizier op volleybal

 

Weer mooie zege voor Peelpush Dames 2

Peelpush2EnergoRSZ

VoV, 11-10-2016, 6:15 uur.  Alweer de derde wedstrijd van het nieuwe seizoen. Zaterdag werd er gespeeld tegen ActiveRooy DS 1 uit Venray. Er was de afgelopen week goed getraind dus de dames hadden er weer zin in.

De eerste set werd wat matig gestart. Peelpush was wat afwachtend en kwam nog niet echt in het spel. Ook ActiveRooy had geen hele goede start van de wedstrijd. Het ging lang gelijk op en uiteindelijk trokken de dames van ActiveRooy toch aan het langste eind en wonnen de set met 27-25.

De tweede set zou er toch echt harder gewerkt moeten worden. Dit werd ook zeker gedaan. In het begin ging het nog gelijk op maar toen Noa Klerckx aan serve kwam had Dames 2 ActiveRooy helemaal onder druk. Op deze sterke serve hadden de dames van ActiveRooy geen antwoord. Peelpush begon met serveren toen er een stand van 4-6 op het scorebord stond en serveerde maar liefst 12 punten binnen. Ineens stond er een stand van 5-18 op het scorebord in het voordeel van de meiden uit Meijel. ActiveRooy is nog net bij de 10 punten gekomen. Peelpush haalde deze set dan ook makkelijk binnen met 10-25.

In de derde set werd de goede flow uit de tweede set heel goed vastgehouden. In het begin ging het een tijdje gelijk op. Aan het einde van de set leek het er even op dat ActiveRooy nog terug in de wedstrijd kwam. Maar dit hebben de dames van Peelpush niet laten gebeuren. Ze hebben de set netjes afgemaakt met 19-25.

In de vierde set was Peelpush nog steeds de bovenliggende partij. Met goed spel en mooie aanvalspunten werd ook deze set binnengehaald. Deze set werd gewonnen met 18-25. Hiermee won Peelpush ook de wedstrijd. Met alweer de derde wedstrijd op rij gewonnen te hebben zijn de dames uit Meijel het seizoen goed gestart en staan ze op dit moment op een mooie derde plek.

Volgende week treden de dames weer aan in de Korrëf. Ze spelen dan om 19.00 uur tegen IMS / Voltena DS 1 uit Nieuwendijk. Be there!

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag door Mirna Seweuster. Foto Wim Simons