Weer geen winst voor Side-Out H1

LogoSideOut2VoV, 17-10-2016. 6:49 uur. Side-Out speelde hun tweede thuiswedstrijd en tevens derde competitie wedstrijd. Exstudiantes was dit keer aan de beurt. De heren draaiden een goede warming-up en hadden er zin in! Daarnaast wisten ze wat hun taken waren in deze wedstrijden en wat ze dus moesten doen.

Side-Out begon sterk aan de wedstrijd en er werden relatief weinig fouten gemaakt. Exstudiantes kwam moeilijker tot scoren en dus ging de eerste set naar de thuisploeg. Met een stand  van 25-21 stond het 1-0 voor Side-Out. Onze heren kregen hier veel energie door en hadden weer zin om aan de volgende set te beginnen.

Helaas voor Side-Out verliep deze tweede set niet zoals de eerste set. De heren van begonnen scherp, maar gaven uiteindelijk het initiatief uit handen doordat er veel eigen fouten werden gemaakt bij de thuisploeg. Hierdoor trok Exstudiantes de tweede set naar zich toe door die te winnen met 21-25.

De derde set verliep hetzelfde als tweede set. Bij Side-Out werden te veel fouten gemaakt en Exstudiantes kwam makkelijk tot scoren. Met 18-25  ging de set naar de kant van Groningen en hiermee kwam Side-Out op een 1-2 achterstand.

Vervolgens konden de mannen van Side-Out in de vierde set wederom geen lef tonen en bleef de foutenlast erg hoog. Uiteindelijk trok Exstudiantes aan het langste eind en trok zo de laatste set gemakkelijk naar zich toe door deze te winnen met 25 tegen 17. Opnieuw dus geen winst voor Side-Out na het 1-3 verlies.

Side-Out bezit door deze nederlaag nu de 7e plek in het klassement. De mannen hebben weer twee  weken om zich op te laden voor de volgende wedstrijd. Volleybalvereniging Peize wordt onze volgende tegenstander en deze wedstrijd zal wederom weer gespeeld worden in sporthal ’t Noorderslag te Slagharen. Ook deze wedstrijd zal weer om 18.30 uur beginnen. Graag ziet heren 1 het trouwe publiek graag weer op zaterdag 29 oktober in het ‘t Noorderslag!

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag van Tim Hofman, Side Out heren 1.