Vizier op volleybal

 

Eenvoudige zege Brezo/KBS Set Up

1617vsSteevast

VoV, 24-10-2016. 5:10 uur. Na afgelopen vrijdag de 3-0 bekerwinst in en op Dalen, was vandaag na eerder twee competitie uitduels, Steevast uit Steenwijk thuis de tegenstander. Steevast dat vorig jaar het nog opnam tegen het tweede van Set Up, maar daarna gepromoveerd zijn.

De eerste set begonnen de IJsselmuidenaren vol overgave aan de wedstrijd. Door servicedruk neer te leggen bij de tegenstander en zelf weinig fouten te maken, kwam men dan ook snel op een ruime voorsprong. Steevast had hier geen antwoord op, waardoor de set met enige gemakzucht werd gewonnen 25-17.

Set Up ging in de tweede set door met hun eigen spel en Steevast was hierdoor niet in staat zelf punten te scoren en maakte veel fouten. Dit bezorgde de IJsselmuidenaren wederom snel een ruime voorsprong. Deze set werd gewonnen met 25-14.

Ook de derde set liep de trein aan de kant van IJsselmuiden goed. Door zelf niet te verslappen in hun spel liep men weer snel uit ten opzichte van de tegenstander. Deze set werd binnengehaald met 25-16.

Door dit makkelijke spel van de Set Up, bood men Hans Bruins gelegenheid om wisselspelers speelminuten te geven. Rob Schrijver mocht zijn debuut maken.
Deze set werd ook met ruime cijfers gewonnen 25-15.

De 4-0 winst van vandaag brengt Brezo / KBS Set Up naar plek twee op de ranglijst. Aankomende zaterdag zal in Emmen, Emmen’95 de tegenstander zijn die momenteel op de vierde plek staat.

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag via Set-Up IJsselmuiden, foto idem.