Vizier op volleybal

 

Ex-teammakkers als trainer tegen elkaar

IMG_0080 (Kopie)

VoV, 06-04-2017. 11:44 uur. Zolang is het nog niet geleden dat Frank van den Noort en Gertjan ter Harmsel het sportieve lief en leed met elkaar deelden in het eerste van Rivo Rijssen en later bij SSS in Barneveld. Goede tijden, slechte tijden, zowel sportief als ook privé hebben ze samen meegemaakt, makkers in de strijd om de punten, makkers in de strijd tegen tegenslag.

Nu zijn beiden trainer bij (onder andere) een derde divisie club. Frank bij WVC Volley in Wierden, Gertjan nam midden in het seizoen de dames 1 selectie van Saasveldia onder zijn hoede. Een hemelsbreed verschil zit er in de huidige stand van hun teams, WVC is koploper, doet volop mee voor de titel en promotie en Saasveldia staat onderaan en is reeds gedegradeerd.

Vrijdagavond staan de voormalige teammakkers in de Dikkenshal in Wierden om 19:30 uur voor een belangrijke pot (voor WVC Volley) tegenover elkaar. Ter verduidelijking de stand aan top: WVC 19-79, Dynamo Apeldoorn II 20-77, Rosstars 20-76 en Lutheria 19-74. Lutheria speelt zaterdag thuis tegen Dynamo, Rosstars speelt ook thuis tegen Ormi en WVC Volley heeft dus vrijdag de ‘makkelijkste’ opgave met hekkensluiter Saasveldia.

Het kampioenschap zit er nog niet vrijdag maar zoals Frank van den Noort zelf zegt : “Het is voor ons een belangrijke pot in de eigen Dikkenshal. De al gedegradeerde gasten zullen van Gertjan de opdracht meekrijgen en zich als doel stellen om minimaal één en als het kan meerdere sets van zich te laten spreken. Voor WVC een belangrijke wedstrijd om de volledige vijf punten in eigen huis te houden. Wij zullen ons niveau moeten halen, en met verzorgd volleybal het publiek proberen te vermaken.”

U wordt door team en staf uitgenodigd om ook te komen kijken. Zoals gezegd om 19.30 start de wedstrijd in Wierden, sporthal Dikken!

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.