Vizier op volleybal

 

Afscheid Eurosped van IISPA en Almelo

1617delaatsteIISPA

VoV, 06-04-2017. 12:32 uur. Zondag 9 april a.s. wordt voor Eurosped Almelo een bijzondere dag. Misschien zelfs wel een beetje een verdrietige dag. Ze spelen dan hun laatste thuiswedstrijd in de IISPA, tegenstander is Coolen Alterno uit Apeldoorn.  “We kijken terug op vijf mooie seizoenen in de IISPA en willen het Sportbedrijf Almelo graag bedanken voor de gastvrijheid.  Natuurlijk willen we op een waardige wijze afscheid nemen van de IISPA en dat doe je met een overwinning. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan want tegenstander Coolen Alterno vecht nog voor de laatste kans op Europees volleybal en zal zich dus niet zomaar overgeven.” Aldus de voorbeschouwing van Eurosped op dit duel.

Coolen Alterno staat op dit moment met 9 punten uit zes wedstrijden een plaatsje hoger dan Eurosped, dat 6 punten uit zeven wedstrijden heeft. In het reguliere seizoen werd in december in Apeldoorn met 3-0 verloren,  en in Almelo met 3-1 gewonnen. In de Kampioenspoule troefde Eurosped in Apeldoorn de Groenen met 2-3 af. Via onder andere een pijnlijke 10-25 in de eerste set.

Naast afscheid van de IISPA zullen er ongetwijfeld ook Eurosped speelsters zijn die hun laatste thuiswedstrijd voor de ploeg uit Almelo spelen. Wilt u de 2016 – 2017 ploeg van Jan Berendsen nog éénmaal volledig in actie zien, “kom dan massaal naar de IISPA en help Team Eurosped aan de laatste overwinning in de IISPA” , luidt de wervende tekst van de ontvangen voorbeschouwing!

Dus Eurosped vs Coolen Alterno, zondag 9 april 2017 aanstaande, aanvang wedstrijd: 15:30 uur op de locatie Topsporthal IISPA – Almelo. Entreeprijzen zijn voor volwassen en jongeren van 14 jaar en ouder: € 3,00. Kinderen tot 14 jaar mogen gratis naar binnen. Tot zondag!

gh @ Vizier op Volleybal.