Vizier op volleybal

 

Eurosped legt zes speelsters vast

17contracten tekenen

VoV, 06-04-2017. 16:15 uur. Nadat Eurosped al eerder bekend kon maken dat de technische staf voor de komende drie seizoenen was vastgelegd, kunnen we nu bekendmaken dat de eerste zes speelsters voor het nieuwe seizoen zijn gecontracteerd. Het zijn zes speelsters die dit seizoen ook al voor het team uitkwamen, te weten de spelverdeelsters Rochelle Wopereis en Charlotte Haar, libero Kim de Wild, hoofdblokkeerders Carlijn Koebrugge en Eline Gommans en passer / loper Judith Kamphuis.

‘We zijn erg blij dat we zes speelsters hebben kunnen vastleggen die dit seizoen hun waarde voor het team hebben bewezen’ aldus bestuurslid Technische Zaken Diane Rademaker. ‘We hebben hiermee een belangrijke basis gelegd voor de selectie voor het seizoen 2017-2018. We zijn met nog meer speelsters in een vergevorderd stadium en verwachten dan ook in de aankomende weken nog meer namen bekend te kunnen maken. Ons doel is zo vroeg mogelijk de selectie voor het volgend seizoen rond te hebben zodat we een goede voorbereiding hebben op het nieuwe seizoen.’

gh @ VoV. Persbericht Eurosped. De foto met ondertekening contracten.  Staand v.l.n.r. Rochelle Wopereis, Charlotte Haar, Carlijn Koebrugge, Judith Kamphuis en Eline Gommans  Zittend v.l.n.r. Diane Rademaker (bestuurslid Technische Zaken), Kim de Wild en Marcel Jansink (voorzitter Eurosped).